Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting LED strips en LED profielen aan plafond in trappenhuis bedrijfsgebouw

LED verlichting LED strips en LED profielen aan plafond in trappenhuis bedrijfsgebouw

Bij Profielgigant zijn we trots op onze expertise in het leveren van hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen voor diverse projecten, waaronder bedrijfsgebouwen. Voor dit specifieke project in een trappenhuis van een bedrijfsgebouw hebben we een op maat gemaakte oplossing geleverd met onze XL LED-profielen, krachtige LED-strips en gecertificeerde LED-drivers.

Componenten van het project

XL LED-profielen
Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van onze XL LED-profielen met een hoge afdekking, specifiek het type XL04. Deze profielen zijn ideaal voor toepassingen waar een brede lichtbaan gewenst is, zoals in trappenhuizen van bedrijfsgebouwen. De XL-profielen bieden een strakke afwerking en zorgen voor een optimale lichtverdeling.

Hoogwaardige LED-strips
Gezien de behoefte aan een hoge lichtopbrengst in het trappenhuis, hebben we gekozen voor onze speciale LED-strips met een hoge lumen output. Deze professionele LED-strips zorgen voor een krachtige en egale verlichting, essentieel voor de veiligheid en het comfort in een trappenhuis.

Gecertificeerde LED-drivers
Voor de voeding en LED-aansturing maken we gebruik van volledig gecertificeerde LED-drivers met 5 jaar garantie. Deze drivers zorgen voor een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening voor de LED-verlichting.

Belang van gecertificeerde LED-drivers

Het gebruik van gecertificeerde LED-drivers is van cruciaal belang voor de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van LED-verlichtingssystemen. Enkele belangrijke certificeringen voor LED-drivers zijn:

  1. UL-certificering (Underwriters Laboratories): Garandeert dat producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen.
  2. ETL-certificering (Electrical Testing Laboratories): Erkend in Noord-Amerika als symbool voor productveiligheid en naleving van normen.
  3. CE-markering: Vereist voor producten die in de Europese Unie worden verkocht.
  4. RoHS-conformiteit: Verzekert dat producten vrij zijn van gevaarlijke stoffen en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

Door gebruik te maken van gecertificeerde LED-drivers, zorgt Profielgigant ervoor dat onze verlichtingsoplossingen niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook een lange levensduur en optimale prestaties bieden.

Voordelen van onze oplossing

  1. Hoge lichtopbrengst: Perfect voor adequate verlichting in trappenhuizen.
  2. Energiezuinig: LED-technologie zorgt voor een laag energieverbruik.
  3. Lange levensduur: Dankzij kwaliteitscomponenten en goede warmteafvoer.
  4. Veilig: Gecertificeerde drivers minimaliseren risico's op elektrische storingen.
  5. Esthetisch: Strakke afwerking met XL-profielen voor een professionele uitstraling.

Bij Profielgigant streven we ernaar om voor elk project de beste verlichtingsoplossing te bieden. Door onze expertise te combineren met hoogwaardige producten en gecertificeerde componenten, zorgen we voor veilige, efficiënte en esthetisch aantrekkelijke LED-verlichtingssystemen voor bedrijfsgebouwen en andere toepassingen.