Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED strips voor een buiten terrasoverkapping

LED strips voor een buiten terrasoverkapping

Bij Profielgigant begrijpen we dat een goed verlichte terrasoverkapping de perfecte manier is om uw buitenruimte te transformeren in een sfeervolle en functionele leefomgeving. Onze expertise in LED-verlichting stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en energiezuinig.

Optimale verlichting met waterdichte RGBWW LED strips

Voor buitenprojecten zoals terrasoverkappingen raden wij het gebruik van onze waterdichte RGBWW LED strips aan. Deze strips bieden een breed scala aan kleurmogelijkheden, waaronder warm wit licht, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Met een lichtopbrengst van 890 lumen per meter en een vermogen van 19,2W, zorgen deze strips voor een heldere en gelijkmatige verlichting[5].

Voordelen van onze RGBWW LED strips:

  • IP68-certificering voor volledige bescherming tegen water en stof
  • Flexibel gebruik voor diverse toepassingen
  • Energiezuinig met een lange levensduur

Betrouwbare stroomvoorziening met waterdichte LED voedingen

Om een stabiele en veilige stroomvoorziening te garanderen, maken we gebruik van onze 24 volt waterdichte LED voedingen. Deze voedingen zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en zijn 100% winterhard, waardoor ze het hele jaar door betrouwbaar functioneren[6].

Kenmerken van onze LED voedingen:

  • IP67-certificering voor gebruik in vochtige omgevingen
  • Schakelend ontwerp voor hoog rendement
  • Verkrijgbaar in verschillende vermogens tot 600 watt

Geavanceerde bediening met Zigbee LED controllers

Voor ultiem gebruiksgemak integreren we Zigbee LED controllers in onze terrasoverkapping projecten. Deze controllers bieden draadloze bediening en zijn compatibel met populaire smart home systemen[7].

Voordelen van Zigbee technologie:

  • Eenvoudige integratie met bestaande smart home apparatuur
  • Uitgebreide bedieningsmogelijkheden via smartphone of afstandsbediening
  • Mogelijkheid tot het creëren van gepersonaliseerde lichtscènes

Professionele afwerking met LED profielen

Om een strakke en professionele uitstraling te garanderen, maken we gebruik van hoogwaardige opbouw LED profielen. Deze profielen zorgen niet alleen voor een nette afwerking, maar dragen ook bij aan een optimale warmteafvoer en bescherming van de LED strips.

Uw eigen terrasoverkapping project

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u uw eigen terrasoverkapping voorzien van hoogwaardige LED verlichting? Bij Profielgigant staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomproject. We bieden een uitgebreid assortiment LED strips en LED profielen die perfect zijn voor buitentoepassingen.

Neem vandaag nog contact op met LED-gigant.nl of bezoek onze LED demoruimte voor persoonlijk advies. We hebben alle benodigde componenten op voorraad en kunnen desgewenst alles op maat leveren, zodat uw project snel van start kan gaan.

Laat u inspireren door de nieuwste trends in LED-verlichting en transformeer uw terrasoverkapping in een verlichte oase van comfort en stijl met de expertise van Profielgigant.