Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Keuken LED strip verlichting te Amsterdam

Keuken LED strip verlichting te Amsterdam

LED-verlichting Project voor Keukenleverancier in Amsterdam

Als expert in LED-verlichting bij Profielgigant zijn we trots op ons recente project waarbij we hoogwaardige LED-verlichting hebben geleverd voor een keukenleverancier in Amsterdam. Voor dit project hebben we een combinatie van onze meest geavanceerde producten gebruikt om een stijlvolle en functionele verlichting te creëren.

LED strips geïnstalleerd onder aanrechtblad voor sfeervolle keukenverlichting

We hebben de volgende items geleverd voor dit project:

  1. Slim LED profielen: Onze inbouw LED profielen zijn perfect voor een naadloze integratie in keukenontwerpen. Ze bieden een strakke, moderne uitstraling en zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling.

  2. COB LED strips: We hebben gebruik gemaakt van onze hoogwaardige COB LED strips, die bekend staan om hun uitzonderlijke lichtopbrengst en egale verlichting zonder zichtbare individuele LED-punten.

  3. Speciale platte waterdichte LED voedingen: Voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening hebben we onze waterdichte LED voedingen geïnstalleerd. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen zoals keukens.

Dit project illustreert perfect hoe onze LED-oplossingen kunnen worden toegepast om een keuken te transformeren met stijlvolle en functionele verlichting. Of u nu een particulier bent die uw eigen keuken wilt upgraden of een professional in de keukenindustrie, wij bieden betaalbare LED-keukenverlichting met maar liefst 5 jaar garantie.

Moderne keuken met LED strip verlichting langs de bovenkastjes

Bent u geïnspireerd door dit project en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen keukenproject? We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze LED-demoruimte. Hier kunt u onze producten in actie zien en persoonlijk advies krijgen van onze verlichtingsexperts.

Voor meer inspiratie en om te zien hoe onze LED-oplossingen in verschillende projecten zijn toegepast, raden we u aan om een kijkje te nemen op onze referentiepagina. Hier vindt u een breed scala aan projecten die de veelzijdigheid en kwaliteit van onze LED-verlichting demonstreren.

LED profiel en strips geïntegreerd in keukenontwerp voor optimale verlichting

Bij Profielgigant streven we ernaar om de perfecte balans te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en energiezuinigheid in elk verlichtingsproject. Laat ons u helpen om uw keuken te transformeren met state-of-the-art LED-verlichting.

Inbouw LED profiel en strips in moderne keukenkastjes voor een strakke afwerking

Onze LED-oplossingen bieden niet alleen een esthetische verbetering, maar dragen ook bij aan energiebesparing en duurzaamheid. Met de juiste plaatsing en installatie van onze LED-verlichting kunt u uw energierekening verlagen en tegelijkertijd genieten van een prachtig verlichte keukenruimte.

Aanrechtblad verlicht door LED strips voor functionele en sfeervolle keukenverlichting

Of u nu op zoek bent naar subtiele accentverlichting onder uw keukenkastjes, functionele werkblad verlichting, of een combinatie van beide, onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke keukenontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op om uw keuken te transformeren met onze innovatieve LED-verlichtingsoplossingen.